Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du kan....

 

Hon kom med en blick som kan få vem som helst att smälta.

Jag vet att du kan mamma...

Jag finns här med dig, våga bara se vägen igen.

Den är mitt framför dig...

Våga öppna ögonen och se, var inte rädd mer.

Får en puss på kinden.

När hon kommer då tror att jag ska gå sönder,

jag blir helt förtrollad av hennes mjukhet, ömhet

och alla starka känslor som väcks i mig.

Kan jag önska mig något så vackert, hon hörde vad jag tänkte.

Klart du kan, det är du själv som sätter upp hindren.

 




Fri vers av sabina stark
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-03 17:01



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
värmande ord som ger en styrka, stärker själen bra skrivet känner igen känslan även om dina ord målar den för mig
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark