Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om tinnitus


Minnet av tystnad



I min värld finns ingen tystnad
där får jag sällan någon ro.

I min värld finns det ständigt ljud.
Ingenstans kan jag komma undan
ingenstans kan jag fly.

I mitt huvud spelar en orkester natt och dag
men det är inga ljuva toner
utan dissonanser som plågar mig.

Jag minns en tid då då tystnaden var vilsam
då lugnet kunde lägra sig.
Det gör det svårare att uthärda
svårare att acceptera

Minnet av tystnad




Fri vers av Catharina C
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-04 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catharina C