Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är en fiende


När vi får tid
ska jag visa dig världen sa du
men den tiden kom aldrig

När vi får tid
ska vi njuta av varann sa du
men den tiden kom heller aldrig

Tiden är en fiende

Tiden var aldrig på vår sida

Men nu
Nu när allt är över
när tid är allt jag har kvar
känns den som evigheter

Nu önskar jag att tiden
kunde rinna iväg
och hjälpa mig glömma

men tiden är en fiende

Den var aldrig på vår sida




Fri vers av Catharina C
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-08-29 22:44



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Sorgligt, men tyvärr ofta sant om hur man upplever tiden. Det är nog alltför många som kan känna igen sig!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Catharina C