Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam


Nattens skönhet
känner inga gränser

Månen har letat sig
upp på himlavalvet
och strör silverglans
på havets svarta vågor

Stjärnorna har tänts
och blinkar vänligt mot mig

Jag står vid fönstret
för ingen sömn finns att få
inatt är längtan för stark

Nattens skönhet
gör ont i mitt bröst
för vad är den värd
om den inte kan delas

Jag är ensam
Ensam med natten
som borde delas av dig




Fri vers av Catharina C
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-28 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catharina C