Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte minnas


Bitterljuva minnen
lagda på glömskans hylla

Långt långt bort
så jag inte kan nå dem

Högt högt upp
så jag inte kan ta ner dem

I säkert förvar
så inte hjärtat brister




Fri vers av Catharina C
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-29 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catharina C