Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Idag känner jag mig lite ensam
Idag har jag bara mina egna tankar
och minnen som sällskap

Idag har jag ingen att prata med
och ingen undrar vad jag gör

Idag får min längtan fritt spelrum
och härjar vilt och häftigt

Idag vill jag dela mina upplevelser med dig
men du är alltför långt borta

Idag vill jag höra din röst
och känna dig nära
men jag kan inte nå dig

Idag känner jag mig lite ensam
Jag är ensam med mina tankar
ensam utan dig





Fri vers av Catharina C
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-08-16 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catharina C