Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tjänar ingenting till


Det tjänar ingenting till
att tänka hur det kunde blivit

Det tjänar ingenting till
att drömma om framtiden

Det tjänar ingenting till
att plåga sig med minnen

Det tjänar ingenting till
att hoppas på för mycket

Ett steg åt gången
på glömskans stig

En dag i taget
i saknadens dal

Ett andetag i sänder
i livet utan dig




Fri vers av Catharina C
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 22:24



Bookmark and Share


  Therés
sorglig men så fin
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Catharina C