Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu


Nu är allt stilla
Hjärtat slår med ens så lugna slag

Nu är allt tyst
Bruset har lagt sig att vila

Nu är allt gott
Det finns inget som skrämmer mer

Nu är luften klar
och lätt att andas

Nu är allt stilla
och hjärtat lugnt

Nu är du här hos mig




Fri vers av Catharina C
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-08-17 11:58



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
vackert
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Catharina C