Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du ihåg?


Kommer du ihåg den där kvällen vid havet
När luften var förunderlig
och brisen lekte i mitt hår
Kommer du ihåg att du sa
att jag var den vackraste du sett

Kommer du ihåg den där dagen i skogen
när luften var fylld av mystik
och solen värmde min kind
Kommer du ihåg att jag sa att
detta är den bästa dagen

Kommer du ihåg den där morgonen i september
När luften var klar
och sommaren nästan slut
Kommer du ihåg att du sa att
allting skulle ordna sig

Kommer du ihåg natten i november
när luften var kall
och stjärnorna lyste på himmelen
Kommer du ihåg att vi sa att
bättre än så här kan det aldrig bli

Kommer du ihåg den där tiden vi hade tillsammans
när allt kändes lätt
och livet var härligt att leva
Kommer du ihåg att du sa att
jag alltid skulle finnas kvar
men bara i dina tankar




Fri vers av Catharina C
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-08-16 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catharina C