Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?


Vem är jag
En gåtfull spegelbild
är allt jag ser
Vem döljer sig bakom masken
bakom det sorgliga leendet
bakom den flackande blicken

Vem är jag
Varför har jag inte ställt frågan förut
Varför är jag rädd för svaret
Varför har jag låtit mig ledas

Vem är jag
Var ska jag börja söka
Var ska jag hitta kraften
Vart leder vägen

Vem är jag
Var finns svaret
Resan återstår




Fri vers av Catharina C
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 08:51



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Jag letar också efter mig själv
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Catharina C