Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är okej nu darling

 

 

Utanför vår dörr står natten med sin tunga slöja slängd

över sitt beniga månansikte

 

Släkten här inne är samlad

Han väntar väntar avvaktar signalen för vår styrka

att klara av mörkret vilket hans slöja innebär

 

Någon tänder ett ljus

fotografiet av en man lyses upp

vi är alla samlade

och natten kastar sin tunga slöja över oss

vi är samlade

 

Det är okej nu




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-04 14:33



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Tyckte om denna! den var djup men ändå trygg.. bra skrivet
2007-08-06

  aol
mycket djup närhet
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*