Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är synd att du är en idiot

Det är synd att du alltid
ska skrika på mig,
slå mig så där hårt
Det är synd att du tror
att jag förlåter dig
för allt du har gjort

Det är synd att du
inte vågar prata ut
om allt det där som trycker på
det är synd att du håller
dig så gömd bakom en vägg
med en pistol

Det är synd att du
inte litar på någon
Det är synd att du
inte kan ge
du ska ju bara
ta och ta och ta

Det är synd att du bygger
egna murar och konflikter
som om det skulle hjälpa dig
att slå tillbaka
det är synd att du ska vara
så fördomsfull
Det är synd att du hade något
som jag ville ha

Det är kanske bra att du
tappade det

Det är synd att du är en idiot




Fri vers av Poesifjolla
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-04 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesifjolla
Poesifjolla