Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som det känns ibland...eller


Onödiga dagar


En del dagar är helt hopplösa.
Allt känns trist och tråkigt
och allt går fel.

En del dagar är helt onödiga.
Man får ingenting gjort
och humöret är på botten.

En del dagar är helt enkelt outhärdliga.
Allt man vill är att timmarna ska flyga iväg
så det blir en ny dag.

Men just sådana dagar går allt
långsammare än vanligt.
Minuterna segar sig fram
står nästan stilla.

Just sådana dagar är det ingen som
ringer för att prata bort en stund.

Just en sådan dag är det idag.




Fri vers av Catharina C
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-08-04 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catharina C