Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet inte allt


Du vet inte allt.
Du vet inte allt jag njuter av hos dig.

Du vet inte hur jag rörs av din omtanke om mig
eller att jag älskar att betrakta dig i smyg.

Du vet inte att jag älskar när du luktar på mitt hår
eller när du smeker min arm så lätt.

Du vet inte att jag vill att din doft för alltid ska dröja sig kvar
eller hur jag njuter när du smeker min kind.

Du vet inte allt.

Du vet inte allt jag älskar hos dig
och allt kan jag inte förklara.

Allt vill jag inte förklara




Fri vers av Catharina C
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-04 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catharina C