Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

balkongfundering


höga skratt i natt
vikta öron mot mörker

fiende eller




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-09 05:43



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
älskar att den inte är avslutad på ett sätt som är tillfredställande. Titeln påminner mig om dagar som inte längre finns men som jag saknar. Tack vännen. :)
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP