Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara ett med dig och bli fri från saknad


Huden


Det tunna skiktet
som
Hindrar mig från att känna
något
Din kropp mot min när vi älskar
vackert
Jag vill bli flådd, och komma ännu närmre
tillsammans
Smeka ditt ego med naken hand
med
Bli älskad för den jag är
Dig
Kärlek utan gräns




Fri vers av Suzan
Läst 910 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-05 11:58



Bookmark and Share


  issac.a.m
Jag vill vara ett med dig och bli fri från saknad..
Suveränt...
2007-11-28

  aol
så underbart skönt
2007-10-20

    Elin Sundström
Vacker kärleksdikt som klarar sig förbi alla sliskiga klyschor som annars lätt kan fälla dödsdom över vilken kärlekdikt som helst. Men den här dikten är inte vilken kärleksdikt som helst. Den här kärleksdikten är hur bra som helst!!!!!! =) SUPER FIN!!
2007-08-09

  hero40
Härlig Text!

Lysande!

Applåd!
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan