Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstsång


Jag går nära dig som jag alltid gör nu för tiden
inte för att jag måste utan för att jag får och vill
dagarna blir blommiga med dig
och jag behöver inte blunda
för att glömma hösten

du brukar visksjunga i mitt öra
allt blir bra ett tag
du luktar inte för starkt
och du pratar inte för mycket
om oceanen på min skjortärm


för du förstår
och låter mig









Fri vers av Zara VIP
Läst 1193 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-08-05 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Dagarna blir blommiga med dig".

Superbt!

Ungefär som "The music sounds better with you". Fast bättre.
2008-09-13

    ej medlem längre
Särskilt raden:
dagarna blir blommiga med dig

är så fint trygg, liksom;
att tillåta sig att bli beroende
av en annan människa
2007-08-23

  john ekström
\"dagarna blir blommiga med dig
och jag behöver inte blunda
för att glömma hösten\"

mmm då är det riktigt bra=)
bra dikt..
2007-08-07

  Ola Rydberg
Väldigt fin
gillar ditt ( språk)
favoritrad
( dagarna blir blommiga med dig)
2007-08-06

  Aisha VIP
....oh så fint....\"dagarna blir blommiga med dig..\"....det tycker jag om!...när kommer du till Göteborg?...kramar från Aisha
2007-08-05

  Neal
Härligt kula att du är tillbaka;)
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Zara
Zara VIP