Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livrem

Kära

vi spände en rem
kring livet

och vi knöt åt
hårt

för att försäkra oss om
att inte tappa det
under resans gång




Fri vers av Anders P VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-05 14:34



Bookmark and Share


  aftermath
vi knöt kanske lite väl hårt
2007-08-08

    Maria Malm
Tänkvärda rader.
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP