Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska



jag kommer älska dig

så länge vi lever
så länge vi finns
så länge vi andas
så länge vi minns

jag ska finnas där
varje dag, varje natt
jag ska ge mitt liv till dig
som mitt hjärta tatt

jag ska hålla om dig när du gråter
jag ska smeka din kind så ömt
och så länge du finns vid min sida
kommer jag vakna och tro att jag drömt

för den kärlek som inte fanns där
då livet var på väg att rinna ut
den tiden är nästan glömd nu
allt ont måste ändå ha ett slut

så länge vi lever
så länge vi finns
så länge vi andas
så länge vi minns

ska jag älska dig




Fri vers av Elie
Läst 543 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-05 16:50



Bookmark and Share


  Freeman
Åh så starkt....så ärligt och vackert att man blir tårögd, du skriver på ett sätt som inte är av denna världen, Bubblisen! <3
2007-08-15

    RebeccaW
Fint skrivet!:)
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Elie