Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sliter upp mitt bröst


ja jag vet att rökare
dör i förtid.
men jag vill inte ha någon dötid
jag står hellre levande vid kyrkogårdsgrinden
och öppnar mina lungor för sensommarvinden
för jag har ångest
men jag är inte rädd, jag är beredd
att leka
med svärtan och synden

du gör det för lätt
att döma min mänsklighet
jag har rätt att drömma om overklighet
för mitt hjärta blir inte mindre
utan större, och det är det
som är dörren
till odödlighet




Fri vers av Bensin
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-05 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin