Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vi förlorar oss

Där kvällsstjärnan gnistrar
lyser som klarast
när mörkret faller och månen ser
vårt hemliga möte.

En daggfylld äng vår bädd
djupt i den mörka skogen
dit ingen kan finna stigen.

Kärleksbeströdd vägen vår
där ingen fot satt sitt spår.
Dit där vi förlorar oss i varandra
drunknar i våra gnistrande nattögon.

En längtan en omfamning
som en oåtskiljbar kraft
håller oss samman.

Där vi blir du blir jag blir ett.
Allt smälter samman du jag tid och rum.
Inget nu inget sen.
Bara ett för evigt
helt oskiljbara!




Fri vers av Stjärnöga
Läst 445 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-05 22:52



Bookmark and Share


    amy 75
kärleksfull och fin mycket trevlig att vakna med att börja dagen så positiv. sköönt
2007-09-04

    Mr.painter
Jättebraaaaaa
2007-09-01

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-08-12

  Lejonhjärtas poesi
Vacker och lustfylld kärlekspoesi.
2007-08-07

    Brell
Så underbart.
Där vi blir du blir jag blir ett

*Applåd*
2007-08-05

    Smaragden
Jätte vackert skrivet, riktigt poetiskt och magiskt!
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga