Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRÄFTORNAS TID SÅ RÖDA

KRÄFTORNAS TID SÅ RÖDA


Nu är det start dags för kräftornas tid så röda
Man känner den fantastiska dillsmaken nu på Lörda´
Fest av det lilla ovanliga slaget med ost, bröd och Gudtår
En tradition som vi mumsat och sörplat i så många år

En härlig augustikväll som kanske påminner oss om en höst
Men vi få njuta av dessa delikatesser och ta de till vårt bröst
För visst är livet ibland en rad av festligheter
Ett långt liv där vi så småningom ser meter efter meter

Vi bör inte som kräftorna gå baklänges i livet
Men för den del borde vi nog inte ta allt för givet
Utan gläds åt det liv som du har fått som present
För snart upptäcker du att det är faktiskt är första Advent

Tiden går så fort och vi borde dra ner på hastigheten
För det är inte bättre att får det snabbt, de där förtreten
Så låt kräftorna smaka och glöm inte att du är någons allt
För inte vore kräftorna goda eller livet, utan jordens salt

Mr Grapenskog








Fri vers av Mr G
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 12:18



Bookmark and Share


    Josse G
Kräftor okey men surströmming är bättre

Joss G
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G