Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig för givet

Jag älskar dig.

Hon viskar tyst för att sedan låta det sjunka bort i tiden för att blåsas bort av bara ett andetag.

För att så småningom tas för givet.

För att sedan hatas av sin all daglighet.
Som att det inte var guld värt.

Det var ju trots allt bara 3 ord.

Det var ju bara något hon sa.
Menade hon det ens?

Hon skapade kanske det bara för att hata livet,
hon gjorde det för att tas för givet.

För att skada livet och mig.

Ta mig för givet viskar hon ur sitt sista andetag innan hon död faller ihop vid bergets fot.




Fri vers av Skuldsamvete
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skuldsamvete
Skuldsamvete