Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där förlorade går

 

 

Först

Vännen min förstår innan han ens

låtsades tysta bonjouren min

han som talar så högt om natten

 

Kors menar människan menar jag

Och min hand såg naturligtvis ned

Underkasta inte raska stund tillsammans

med min ängsliga bekanta som alltid alltid räknar sina långa nakna

Sitt bröd och allt underligt bortgående

 

Vi båda skrapade hud från våra fötter

Tills vi kunde gå utan dem

För här utanför, här blir förlorade dina

Och den självgoda sorten är inte längre

längre än vad vi människor är




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-08-07 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*