Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från Heartwriting-gruppen ...med stark betoning på liv!


Källan till tro bär du i ditt hjärta






Är du liv

ser du
gråstenens
blinkande stjärnor

hör du
lövets viskande röst


Är du liv

vet du
att själen är en gåva

sprungen ur det frö
som en gång
planterats i moderlivet


Är du liv

känner du
när det är dags
att gå härifrån

kommer barnet inom dig
och hämtar det du idag kallar själen


Är du liv

kan du förlita dig på
att det lilla fröet
planteras

om och om igen




Övriga genrer av Bim
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-07 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim