Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månsken ikväll, men....

Oron och rädslan
är min ovälkomna gäst
om natten.

Den kryper in i mitt inre,
så långt in den kan komma
och hittar alla
mina ömma punkter.

Och i samma stund
önskar jag att natten
var över.




Fri vers av solrosen1
Läst 479 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-07 17:46



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja här igen rader som kunnat vara mina, böcker har blivit min räddning
tack för läsning!
2007-09-02

    ej medlem längre
En mycket mänsklig text tycker jag,
för såhär känner vi väl oss alla ibland, tror jag,
om natten, vakna och med orostankar, ensamhet
& kanske ångest inuti
2007-08-31

  Ronny Berk
om den störda nattsömnen ordar texten...oron och ängslan ... en dikt som berör... ja...
2007-08-21

  Sara Boström
vet känslan. Ångestnatt är det värsta. Väl fångat, ovälkommen gäst - bra
2007-08-18

  prinscess VIP
en ångestfylld text
som kan fylla själen i nattens tysta timmar
2007-08-16

    Sony
Det är märkligt att man är så känslig för dom känslorna nattetid...tystnaden och ensamheten bjuder in!
Känner så väl igen det du skriver
2007-08-12

  peoesson
Ja alla dessa nattmaror som kan ta slut på en alldeles...men du har verkligen fångat det jobbiga...hur rädslorna kryper in i det innersta och dessutom letar på de där ömma punkterna.
2007-08-09

  Pontus W.U
usch, det låter jobbigt. men, så sant. nätter är ganska hemska om man är ensam och funderar
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

solrosen1
solrosen1