Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite rörigt på jobbet bara...


Limmerick 3

En pliktrogen och flitig man från Gränna

hade en önskan att han av arbetslust sig nästan kunde bränna

Samtidigt som han sa \"lite arbete är alltid bra

men mer glädje än så vill jag ändå känna\"




Fri vers av solrosen1
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 20:00



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Kul och fint snidat !
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

solrosen1
solrosen1