Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgårdsmästaren

 

 

så låg vi där igen

i det nakna gräset

helt nära

det fallna regnet

bara för att andas

 

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 495 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-08-07 19:14



Bookmark and Share


  Erik L
Wow, grymt bra!
Så enkelt men ändå så fullt av en mystisk känsla.
2007-08-25

  aPorcupine
Jag kan faktiskt inte riktigt förstå hur så få rader kan säga så mycket. Det är ett mysterium för mig. ;)
2007-08-15

  Thommy
Liten och lågmäld men ändå så stark.
2007-08-12

    wilja
sparsmakat men fulländat. vackert!
2007-08-09

  Patrick K
5 helt fantastika rader! Så fint!
2007-08-08

    Noyle
kort och exakt. Titlen är grym!
2007-08-08

  Ola Rydberg
Jättefin
slutet vänder dikten
2007-08-08

  Antropofagen
lågmält, finstämt, sublimt.
2007-08-07

  © anakreon VIP
IBSM-applåd!
(I Begränsningen Syns Mästaren)
Carl-Erik
2007-08-07

  Nina V A
Känns som att zippa på en enorm syrebubbla, pow! vilken injektion! Härligt!
2007-08-07

  Night Soul Woman
B R A V O! Bra skrivet :)
dikten gnistrar som en
värdefull juvel :)
2007-08-07

  Markattan
Vilken ljuvlig liten pärla till text! Du inrymmer så mycket känsla och närhet i dessa korta rader. Gillas!
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita