Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och femtio döda lik!

 

 

Falks modeller är av mjuk lera

sex tusen sexgalningar mellan samma lakan

Dessa religiösa korsvändare stoppade i nöd må jag säga

En tragik inuti dessa väggar

Inuti en munhåla bebodd av tusen skrik

Och femtio döda lik

En flaska vodka i en hand av ren skit

Vem lärde dessa barn tala sådant språk

Och vem lärde dem att lämna huset innan de var mogna!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-08-07 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*