Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

...nu...förändringens tid...




Hoppa från klippan - tillsammans

 

högt över havets loja vågor

på vår kärleksklippa

 

så långt in i varandras djup

våra själar  tillsammans

 

beröringen smeks av solen

hud mot hud som skimrar

 

knäna får skavsår

av klippans strävhet 

 

andetagen tunga intensiva

närvaron vibrerar genom allt

 

där kärleken nått fram

där kärleken funnit oss

där kärleken tar oss med

 

på vår kärleksklippa

vi hoppar nu

 

bygger tillsammans

nya horisonter

 

 




Fri vers av Donna
Läst 517 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-07 21:07



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag tycker om raderna
\"knäna får skavsår
av klippans strävhet\"
för de ger en god kontrast till det övriga och gör att det bättre framträder.
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Donna