Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidig är tiden


Sveriges mest utskällda låt 2002

Tidgig är tiden
tidig är stunden
tidig är hjärtats stämningsmusik
kärleken randas
flämtande andas
dansande, sjungande vår melodi

Dagen är svunnen
stunden är vunnen
vunnen för livets förtrollningskraft
minnena tjusar
ständigt berusar
lekande, smekande vår melodi

Kvällen är svunnen
tanken försvunnen
minnet till glömskans menageri
ångesten glömmer
hjärtat förglömmer
dansande, lekande vårmelodi

Tidig är tiden
tidig är stunden
tidig är hjärtats stämningsmusik
kärleken randas
flämtande andas
dansande, sjungande vår melodi

Tidig är tiden
tidig är stunden
tidig är hjärtats stämningsmusik
kärleken randas
flämtande andas
dansande, sjungande vår melodi




Fri vers av Rimsmeden
Läst 606 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-07 23:45



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Schysst. Jag tycker den verkar göra sig som vals med något dansband. Eller med någon dragspelare. Kanske han Cedermark skulle vara intresserad?
2007-10-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rimsmideri
av bästa
sort, inte
kan det
bättre
bli!
2007-08-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rimsmideri
av bästa
sort, inte
kan det
bättre
bli!
2007-08-22

    Pivvi
nej vad härlig text sitter och halvsjunger den här hemma nu. Väldigt fin och med en go rytm i !!
2007-08-20

  Maud Li
Jag förstår inte titeln, men vad gör det när jag nynnar din sång!
2007-08-15

  Mats VIP
Underbar kärlekssymfoni Många poäng i himmlen!!!
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden