Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårkvällen

yra insekter
söker längtansfullt ljuset
mot fönsterrutan




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-04-04 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP