Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

loop

i en liten oval form
föddes vägen för mig
den tog mig till platser
jag aldrig förr skådat
jag gladde mig så
att få se mig själv
i det nya ljuset


oj
jag var rätt snygg
oj
jag var rätt smart
oj
jag var rätt cook
oj
jag var en helt okej människa


i dess milda rus
mådde jag så bra
men så kom dagen
så kom beslutet
så kom avslutet

den ovala formen hamnade på hyllan
och jag återvände till min loop
av självförrakt och självhat
av bitterhet och depression
ett evigt tjat
ett evigt gnat
inom mig

värdelös

idiot

värdelösa idiot

duger inte

duger inte till

värdelösa idiot du duger inte till

ful

fet

dum

ful fet och dum
det är vad du är
värdelösa idiot du duger inte till

alla
hela världen
universum och alla bigalaxer
är eniga
du är värdelös

du duger inte till
ful fet och dum

det är vad du är

som en loop
av ständigt strömmande ord
förändras allt
solen går i moln
värmen blir till kyla
framtidens glädje
blir till till aska

 

loop

loop

loop




Fri vers av Xena
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-08 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena