Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimma


tid torkar i solen
dunstar innan tankar

blivit verklighet




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 784 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-09 06:58



Bookmark and Share


  Connie
Känner riktigt hur sekunderna svettas!
2007-08-12

    Mymlan.
obegripligt vacker. Poesi när det är som bäst.
2007-08-11

  Myself
ja,tiden rår vi inte på,kanske inte verkligheten heller.
2007-08-11

  Maria Zena Viklund
den här gillar jag mycket få talande ord väcker stora bilder, applåd!
2007-08-11

    Maria Malm
Låter som en morgon i augusti..
2007-08-09

  Ola Rydberg
Denna var en fin filosofisk pärla
2007-08-09

  Anders P VIP
en intressant aspekt, att tiden dunstar bort. Hur fylls ny tid på?
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP