Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sofia, jag saknar dig <3


saknad

varje gång jag gör
allt det där vi gjorde och
varje gång jag ser
bilderna vi tog
eller teckningarna vi målade eller
hör orden vi sa
eller låtarna som var våra
saknar jag dig lite mer
än annars

och när sommaren kommer
minns jag dagar på stranden
och kvällar i parken
och nätter i ditt rum
med mjukisdjur och nagellack

och alltid saknar jag dig
och det vi gjorde
är alltid vårt
men var du tvungen var du
tvungen
att glömma oss?




Fri vers av Patetpoet
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-09 17:56



Bookmark and Share


  David Knutsson
Vad fint! :) Det påminner om en gammal kompis jag hade (Fast utan nagellack etc) ;) hihi!
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet