Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan älskogsnätter

ändlösa dagar
mellan älskogsnätter

näst intill medvetslös
när klockan ringer

mekaniskt
läppjande
mitt morgonkaffe
rödögt utvakad

driven av oro
trotsande
sömnbehovets
lagar

sken solen?
blåste vinden?
föll ett regn?
jag såg det ej

vandrande ut i gatan
framför bilar
ständigt i tanken
flyende mot natten

var timme
varje göromål
blev en eon av väntan

längtande

med dig för ögonen
i naken skönhet
hetsig ritt och
skälvande extas

ännu ett stulet möte
ångande av åtrå





Fri vers av Anders P VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-10 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP