Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I andetagen utan dig

 

 

Natten är tom

utan dina andetag

utan dina händer

som fyller mitt bröst med vila och tröst

Dina händer håller mina mitt hjärta slår

blixten slår ner och ljuset går

 

Ensam ensamt barn i ett ensamt hjärta

 

Natten är så tom

nu utan dig

utan dina kyssar mot min nacke

fjäderlätta som en fjärlis vingslag

mot mina läppar och mina ögonlock

vibrerar i drömmarnas styrka

och jag drömmer

drömmer om ingenting förutom luften

luften utan dina andetag

 

och dig

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-10 15:05



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Fantastiskt vacker dikt. Så fylld av kärlek och nästan lustfylld längtan och sorg. SNyggt sorgsen välskriven dikt. Snygg rubrik också för den delen...
2007-08-10

  Anders G
U did it again
Sorg ligger sååååå nära kärlek
Samma känsla
fast utan gensvar
kontemplativt...
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*