Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget mellan människan och alla andra

 

 

Förbrytarens fru är du

lika vedervärdig som din nästa från och med nu

Pengarna ni tjänat in på era skamfilade skratt och sliskiga skämt

insamlar vi till fonden för alla de andra idioterna

de som är likt er

 

Bonnie och Clyde i fullare format

 

Hjärntvätten på er är nödvändig

Vi vanliga folk är experter på att hålla rent

och för dig att bli som oss måste vi rensa hjärn kontoret

på alla hjärnceller, de få som ännu inte drunknat i spriten

då ni måste ha många fler och mycket renare

 

Du korkade förbrytare snart kan du inte svika fler hjärtan

eller bryta fler löften

 

Neutral i kriget mellan människan och alla andra

ska du stå oförmögen att mörda någon annan än dig själv




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-08-10 15:56



Bookmark and Share


  Anders G
Hardcore
Harm
Hang em high!
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*