Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är nästan två år sen hon försvann.
Och ingen ska ta ifrån mig det!



EN SOLBLOMMA SOM VISSNADE

För två år sen
vissnade en solblomma
men jag känner
ännu hennes doft
som när jag lutade
mig framåt
den kvällen
hon böjde sig
och dog

Vi hade livet tillsammans
ett liv som
bara var vårt
många vårar, vintrar
i växande och vila

Nu grävs det i mitt minne
i den rabatt
jag trodde var vår

Men ingen ska hindra mig
att känna din doft
i vinden
och tala om för mig
hur jag känner
och hur jag väljer att känna!




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-10 15:56



Bookmark and Share


    sunnanvind
Om kärlek så stark och stor...som hastigt ryckets bort...Så fin o öm, sorglig men ändå en varm ström av glädje över de minnen du bär...Mycket fint!
2007-08-13

  devilsangel
Oj..detta var starkt och berörande! Nu nuddar du där som gör mig så känslig...

Nej, ingen kan hindra dig att minnas din blomma och ingen kan ta ifrån det ni haft...Mycket vackert och kärleksfullt
2007-08-10

  Sanningsägaren VIP
ingen ska
ingen kan
ta ifrån dig din Solblomma
för det var er jord
som fick er att leva
och den är fortfarande
din och din Blomma
finns alltid med dig
sorgset varmt
/Åsa
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth