Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en början på en epilog av skändning av kropp i själ av mig tillåten.


knullvarning

Ordknulla så mycket ni vill
Men knulla inte mig

slutknullat




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-10 20:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
enär klimatet är som det är
rätt miljo och människor
krävs i det liksom ordvalet
2009-08-24

  Stjärnöga
I några få ord säger du allt
med en underbar ironi
och humor! =)
Man måste läsa alla tre dikterna
för att förstå ditt budskap!

Rått uttryckt men det blir klarare så!
knull utan kärlek är
ingenting alls
och kärlek med knull
är inte knull
utan just bara kärlek!

Där satt den så
pricksäkert
och helt perfekt
din spik i knullets
likkista!
Underbart! :)

Applåderas och bokmärkes!
2007-08-12

  Anders G
Går ej att massuppf...ehhh missuppfatta!
2007-08-11

  Bjarne Nordbö
Väl så.
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund