Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
forts. epilog


slutknullat

Se med hjärtat
Ej med kåta ögon

på min längtande kropp

Låt inte dina lustfyllda begär
vara medlet som intar mig
o fyller mig upp

Låt hellre din önskan vara att behaga mig
Låt min näckros blomma
slå ut för bara dig
Åtnjuta dig bortom tid o rum
helga ditt hjärta till renaste Guld

Ta ej förrän du ger
Inträng inte med suktande lust
Ett brott mot mitt allra heligaste
det kommer att bliva din förlust

Låt ej din parningsdans vara djurisk o vulgär
Låt mig dansa med dig till hjärtats önskan o begär

Invig mig med hjärta o själ
Låt ej min kropp lida själslig smärta
då det som förde oss samman kommer att skilja oss åt

låt mitt vin bli din törst
låt mitt hjärta stilla din hunger
låt mitt tempel bli din altarplats

Där du offrar din gåva
utan förväntning om återkrav
bara en enda lust att älska

djupt o innerligt

villkorslöst
kravlöst
bottenlöst

med en enda lust att älska för kärlekens skull




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 791 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2007-08-10 20:30



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Underskön erotik som berör en så man nästan vibrerar !!!!
2007-11-05

  joweeel
Det är inte ofta jag bokmärker någon text, men denna gång gör jag ett självfallet undantag.
2007-08-22

  Stjärnöga
Kanske är det så att rubrikens
kontrast mot raderna nedanför
är själva budskapet!
Det råa djuriskt kåta utan
annan känsla
i kontrast mot den rena
kärleken som hyllar
passionen där det blir
en verklig kärleksakt!
Ett älskande av varje millimeter
ett totalt uppslukande
av varandra
och inte enbart ett
känslokallt knull!
Ett givande och inte
bara ett tagande!
Jag tycker iaf att du har beskrivit
kärleksakten du drömmer om
så poetiskt vackert
och det är i varje strof
och ord även det jag drömmer
om. Kunde inte sagt det bättre!

Helt enkelt underbart! :)

Applåderas och bokmärkes!
2007-08-12

  Maria Zena Viklund
vill bara förtydligare nedan, det handlar inte om vad som är bättre eller sämre utan bara om mig vad som gjort mig o min själ illa, jag varken dömer eller bedömmer någon annan. Utan skriver bara vad som jag vet är bäst för mig.
2007-08-12

  Mikael Lövkvist
Så fin.
2007-08-11

  Söder
Riktigt bra diktat med fint innehåll. *applåder*
2007-08-11

  Lejonhjärtas poesi
Mycket vackert ordat om ett viktigt ämne där vi alla har ett ansvar i relationen till varandra \"med en enda lust att älska för kärlekens skull\" - härligt!
2007-08-11

  Agnes
Jag kommer nästan att tänka på \"Fader vår\"... som om det vore en bön. (Utan ironi) Vackert, sinnligt... ja, det är bara att stämma in i hyllningskören.
2007-08-10

    Elin Sundström
Vacker, stark hyllning till det innersta av en vacker själ. Snyggt språk målat i sannigens ord!! Tänkvärda ord serverat på ett vackert fat! You go girl!!! Det osar ärlighet och verklighet!!
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund