Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så här det är... med ångest, socialfobi och för höga krav.


Efter en kärleksfilm, vill jag ta mitt liv


det är svårt
mina tankar talar ett språk, jag inte förstår
det är svårt
särskilt när det inte går
jag häller upp ett glas bensin
ber till gud
och säger skål

det är tyst, inte ett ljud
och samhället är lika hårt
som stål
min hjärna
är komplicerad
och fylld av sår
gud är inte rättvis, men hård

jag sitter full på ett tak
och hoppas att jag ska ramlar ner
igår drömde jag
att någon älskade mig

idag
byter jag gärna liv
med flugan
som är instängd av locket
i toaletten...




Fri vers av blåljus
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-08-11 04:57



Bookmark and Share


  millie
så bra! du uttrycker dig fett bra. ÅH!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus