Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonhaiku

daggen i gräset
doftar i luften stilla
kråkan hälsar strävt




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-11 09:03



Bookmark and Share


  Vind
Sköna augustimorgonbilder (känns det som). Fast här är det en av skatorna som \"snackar\".
2007-08-14

  solomi
precis!
2007-08-13

  Gunwale VIP
Ljuvlig sommarbild!
2007-08-11

  aPorcupine
Vilken härlig morgonhaiku!
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP