Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som imma

Kära

du sov i bilen
inatt igen

cyklade förbi
tidigt i morse

såg din
andedräkt

som imma
på insidan av
bilens rutor




Fri vers av Anders P VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-11 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP