Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk Poet

Jag är en Ängel
Jag är en Vän
Jag är Sanningen själv

Jag är en gåva från himmelen
Jag har ärvt allt utav gud
Jag Har allt man nånsin kan kräva av en brud

Jag är Snäll
Jag är Intelligent
Jag vet det man andra kanske ser det som ett skämt

Jag är en Pingla
jag är en poet
Säger aldrig nått om det är en hemlighet

LÖGNERNA FLÖDAR

Jag är en Djävul
Jag är ingens vän
Om nån blir sårad än sen

Jag är en gåva från Helvetet
Jag har ärvt allt utav satan
Är en riktig satmara som kommer från Gatan

Jag är elak
Jag är så dum
Ser ut som en plåtbit helt stum

Jag är en sophög
Jag är en falsk poet
Ingen ser men jag vet




Fri vers av infected_heart
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-11 22:51



Bookmark and Share


    sleepwalking
jag tror på den första delen av denna text!
verkligen fin
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart