Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disikerat

Vet du hur det känns att bli slagen och förnedrad
Vet du hur det känns att få hjärtat utslitet och disikerat
Blodet forsar och döda känslor rinner ut
önskar att mitt liv bara tar slut
Kniven som öppnade upp mitt hjärta
Skär djupt inom mig och förbereder för mer smärta
Vet du hur det känns att få tårarna att rinna,när man sitter i sin ensamhet och önskar att man kan försvinna




Fri vers av infected_heart
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-11 23:24



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Texten har ett flyt och ett tempo som få mig att minnas och känna. Du väcker upp med starka ord och sinnesbilder.
Välkomponerat.
2007-08-19

  Jean-Michel Orblin
Bra skrivet
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart