Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var dag



Var dag har nog

av sin egen plåga

utav sorger

och bekymmer

varför då inte tända

en brinnande låga

i hjärtat

som kärlek rymmer






































Fri vers av Mia Marcus
Läst 681 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 01:29



Bookmark and Share


    JJ VIP
Ja det kan tyckas...just idag tror jag att man skulle behöva en rejäl gassvets för att klara tända den lågan...Men din dikt var fin! Mvh. JJ.
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus