Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockslag

En isande vinds kallsinne
en stigande sols trötta klagan
bruset från ditt hjärta
uppfyller tomrummet i min mage
där tidigare endast intet fanns
uppgivet av motståndet
fylldes det av rädsla
för att tiden ska brista
och nuet sippra ut




Fri vers av Sanne
Läst 769 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-12 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanne