Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*


Reflektion


Cogito ergo sum

Jag tänker, därför är jag dum?




Fri vers av Karl
Läst 550 gånger
Publicerad 2005-04-06 01:16



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...gillar denna skarpa frågeställning..
2005-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Karl