Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE MED NÅGON KNUTEN HAND

INTE MED NÅGON KNUTEN HAND

En öppenhet av våra känslor kan ge
liv åt ett torrt ökenland
Det gäller naturligtvis att gå
varsamt fram inte med någon
knuten hand

Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 09:09



Bookmark and Share


    Josse G
Visdomsord som många borde lyssna till

JossG
2007-08-13

  Anna Nickolausson
så sant som det är sagt
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G